Interactieve kavelkaart

Interactief bouwnummers kiezen

In verschillende fases

Wanneer de bouwnummers bekend zijn, kunt u potentiële kopers vroegtijdig hun voorkeur voor kavels laten opgeven. Dit biedt inzicht in welke kavels populair zijn en welke bouwnummers nog wat extra aandacht nodig hebben. Tijdens de verkoopfase kunnen woningzoekenden zich inschrijven om een woning te kopen. Wanneer een potentiële koper zich inschrijft in het CRM-systeem, wordt de kavelkaart bijgewerkt naar "onder optie". Zodra het koopcontract is getekend, wordt de status automatisch gewijzigd naar "verkocht".

Website kavelkaart def
Visual kavelkaart

Interactie met andere tools

360 graden VR tour of met een (wens)configurator

Door de koppeling met diverse andere tools, verkrijgt de woningzoekende inzicht in de situatie rondom de droomwoning. In de 360 graden VR tour kan de woningzoekende zijn droomwoning volledig virtueel samenstellen en alvast de buurt verkennen. Alle gekozen opties, inclusief prijzen, worden direct zichtbaar. Zo wordt direct duidelijk of de opties aansluiten bij de woonwensen waardoor zij nooit voor financiële verassingen komen te staan.

Meerdere aanzichten

Behoud overzicht

Wanneer u een appartementsgebouw in ontwikkeling heeft, heeft u de mogelijkheid om verschillende aanzichten te creëren binnen de interactieve kavelkaart. Met deze mogelijkheid kunt u de woningzoekenden helpen met het kiezen van het juiste appartement. Op de projectpagina worden de verschillende aanzichten verwerkt in de interactieve kavelkaart.

Visual VO 2

Voordelen

  • Dynamische kavelkaart;
  • Verschillende aanzichten;
  • Koppeling met inschrijvingen CRM;
  • Koppeling met 360 graden VR Tour.

De toegevoegde waarde van Vastgoed Online.

Met onze websitebouwer zet jij binnen een paar uur jouw bedrijf- en projectpagina online. Compleet in eigen huisstijl en met een eigen logo. De pagina's worden automatisch gevuld met projectgevels, woningtypes en de actieve verkooptools. Alle inschrijvingen en paginabezoeken worden gemonitord en zijn eenvoudig in het dashboard te analyseren.

Jouw project wordt gekoppeld aan ons nieuwbouwplatform. Zo brengen we jouw project bij alle woningzoekenden op Vastgoed Online onder de aandacht en bieden we mogelijkheden voor extra promotie.

Wij geven advies in welke verkooptools jij het beste kunt inzetten voor jouw project. Wij weten de doelgroep en het aantal woningzoekenden en zetten dé verkooptools in die zorgen voor extra inschrijvingen.

Als uw inschrijvingen worden verzameld in het CRM. Per inschrijver kunt u eenvoudig notities en documenten toevoegen en het profiel verder aanvullen. Onze matchmaker geeft op basis van de volledigheid van het profiel en de opgegeven informatie per bouwnummer een voorkeur voor een koper.

Elke koper die zich inschrijft op Vastgoed Online krijgt een eigen omgeving waarop hij zijn NAW, voorkeuren, wensen, persoonlijke situatie en documenten kan achterlaten. Hoe completer een profiel, hoe groter de kans dat onze Matchmaker de koper selecteert voor jouw project. Een win-winsituatie voor jou als ontwikkelaar en voor de woningzoekende.

Alles wat je nodig hebt voor het verkopen van jouw woningbouwprojecten vind je binnen Vastgoed Online. Met onze jarenlange kennis en ervaring in de bouw en vastgoed, hebben wij Vastgoed Online ontwikkeld. Werk eenvoudig samen met jouw team van ontwikkelaars, verkoopmanagers, makelaars en marketeers. Beheer het aantal actuele projecten, bekijk je dagelijkse acties, manage het aantal inschrijvingen en communiceer met kopers. En dit allemaal vanuit één centraal systeem.

Zij ervaren al de voordelen van Vastgoed Online