Over ons

Het verkopen van woningbouwprojecten kan slimmer en beter. Er vindt nog steeds veel dubbelwerk plaats en er wordt vaak teveel geld en tijd besteed aan het maken van content, terwijl dat lang niet altijd nodig is. Dat kan anders dachten wij.

Het ontstaan

Vastgoed Online

Vastgoed Online is onderdeel van Studio X, gevestigd in Rijssen. Wij maken high-end visualisaties voor met name nieuwbouw van woningen en appartementen. Kopers van woningen vragen om steeds meer beleving bij het kopen van een huis. Daarnaast missen zij vaak het gevoel van welke invloed het wel of niet kiezen van een optie heeft op het leefcomfort. Wij zagen in de data van onze projecten terug dat kopers bereid zijn meer te betalen en ook meer opties kiezen, als ze vooraf een beter beeld hebben van wat ze uiteindelijk krijgen. Dat proces hebben we gestandaardiseerd en geoptimaliseerd, waardoor ontwikkelaars meer bezoekers naar hun website trekken, meer inschrijvingen hebben, er eerder de juiste match ontstaat en er gemiddeld meer opties worden afgenomen. 

Gebruik platform Vastgoed Online
TS Opbroek

Studio X & Vastgoed Online

Onze kracht.

Wij brengen kennis van de nieuwste technologie en de dagelijkse bouwpraktijk samen. Daardoor bieden we innovatieve oplossingen op het gebied van het verkopen van woningbouwprojecten. Zo ervaren de gebruikers van Vastgoed Online iedere dag de meerwaarde, met lagere marketingkosten, betere communicatiestromen en minder obstakels.

Als oplossing van Studio X, hebben wij alle kennis in huis om ook al uw maatwerk vraagstukken op te lossen.

Meer over Studio X
20220303 269
20220217 96
20220303 274

The future is bionic, and it’s already here.

“De markt biedt volop kansen, maar ontwikkelaars moeten wel rekening houden met veranderingen” (Rabobank, 2020). De ontwikkelingen in de vastgoedmarkt gaan razendsnel. Thema’s als innovatie, techniek, data en duurzaamheid zijn hierin belangrijke aspecten. We krijgen te maken met nieuwe generaties op de woningmarkt, met andere behoeftes, een andere levenswijze en die zijn opgegroeid in het digitale tijdperk (Hyarchis, 2021).

Binnen de vastgoedontwikkeling kunnen we er dan ook niet omheen om gebruik te maken van deze nieuwe technieken en deze in te zetten tijdens verkooptrajecten. Datagedreven en online verkooptrajecten spelen hierin een belangrijke en vereiste rol.

Met Vastgoed Online spelen wij in op deze marktontwikkelingen en zorgen wij dat u klaar bent voor de toekomst. Wij zorgen voor het succesvol digitaliseren & faciliteren van de customer journey.

20220217 09

De mensen achter Vastgoed Online

In 2013 zijn Herwin Voortman en Robbin Breukink begonnen als ondernemers. De intrinsieke motivatie om de bouw te blijven veranderen heeft hen ertoe gezet te bouwen aan een organisatie waar inmiddels al bijna 70 mensen werken. Met vestigingen in Rijssen en Heeswijk-Dinther, is BIM4ALL toonaangevend op het gebied van digitalisering van de bouwsector.

Omdat visualisaties een andere specialisatie vereisen dan het opzetten van technische 3D-modellen, is de stap gemaakt om eind 2017 Studio X op te richten. Studio X maakt zeer realistische visualisaties en animaties, ontwikkelt AR- en VR-applicaties en creëert maatwerk websites en digitaal drukwerk voor vastgoedprojecten. Vastgoed Online is een softwareoplossing van Studio X. Onze maatwerk oplossingen hebben wij gestandaardiseerd om deze voor een groter publiek toegankelijk te maken en het verkoopproces rondom woningbouw te verbeteren.

Meer over BIM4ALL