FAQ

Je zult vast vragen hebben over Vastgoed Online.
Op een aantal veelgestelde vragen hebben we hieronder al antwoord gegeven.
Voor al je overige vragen kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

Vraag een demo aan

Ja, in principe wel. Met de ingebouwde import- en exportfunctie kun je eenvoudig gegevens importeren en exporteren. In overleg bouwen wij ook automatische koppelingen voor het overdragen van gegevens. Neem hiervoor contact met ons op.

Jazeker! Wij helpen je graag om het maximale uit Vastgoed Online te halen. Hiervoor bieden wij een aantal support abonnementen aan. Als je hier meer informatie over wilt, kun je het beste even contact met ons opnemen.

Vastgoed Online is een web-based applicatie. Dat betekent dat je via het internet op Vastgoed Online kunt inloggen. Wij werken met de laatste browserversies, zoals Google Chrome, Safari en Firefox.

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij begrijpen de gevaren en risico's van gevoelige informatie. Daarom werken wij met hoge beveiligingsstandaarden en worden er elke dag back-ups gemaakt.

Wij helpen je de juiste start maken met werken met Vastgoed Online. Door middel van trainingen, afgestemd op jouw organisatie, zorgen we ervoor dat je snel op weg bent. Ook verzorgen we bijeenkomsten, online webinars en hebben we een uitgebreid helpcenter.

Vastgoed Online kun je per project of voor de gehele organisatie afnemen. We zien steeds meer organisaties ervoor kiezen om Vastgoed Online voor al haar projecten, en dus organisatiebreed in te zetten.

Neem voor informatie over onze tarieven contact met ons op. We komen graag bij je langs of nodigen je graag uit bij ons op kantoor voor het bespreken van de mogelijkheden.

Onze verkooptools zijn zo gemaakt dat deze eenvoudig zijn te vullen. Dit kun je zelf doen of laten doen door een marketingbureau.

Vastgoed Online is onderdeel van Studio X. Het team van Studio X is gespecialiseerd in het maken van visualisaties, projectwebsites en online drukwerk. Zij weten precies hoe je de verkooptools moet vullen en hoe je het beste de visualisaties vorm kunt geven.

Meer informatie over Studio X?

Heb je een andere vraag of suggestie?

Wij staan altijd voor je klaar. Telefonisch én online.