Blogs

Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de vastgoedbranche. Op deze pagina delen we regelmatig nieuwsberichten en updates over de belangrijkste trends in de vastgoedmarkt, tot de ontwikkeling van innovatieve technologieën die de sector veranderen.

VO blog wc cover

Blog

Woningconfigurator

Ontdek hoe de woningconfigurator van Vastgoed Online potentiële kopers betrekt en helpt bij het nemen van beslissingen in het online verkoopproces van woningbouw. Lees meer over wat de woningconfigurator is en welke voordelen het biedt, zoals betrokkenheid, snellere besluitvorming en verhoogde verkoop.

Lees meer
VO blog sm cover

Blog

Social media

Ontdek hoe social media een essentiële rol speelt in het online verkooptraject van woningbouw. Leer over de voordelen van het inzetten van social media, zoals het enorme bereik, gerichte targeting en het vergroten van betrokkenheid.

Lees meer
VO blog vs cover

Blog

Verkoopstrategie

Voor de verkoop van woningen is het belangrijk om een goede verkoopstrategie te hebben. Er zijn verschillende manieren om het woningaanbod te presenteren en potentiële kopers aan te trekken, maar welke strategie past het beste bij jouw situatie? In deze blog bespreken we verschillende verkoopstrategieën die je kunt gebruiken om jouw verkooptraject succesvol te laten verlopen.

Lees meer
VO blog ec cover

Blog

Energiecalculator

Benieuwd hoeveel energie uw nieuwe woning verbruikt. De energiecalculator van Vastgoed Online is een handig hulpmiddel om inzicht te krijgen in je energieverbruik en de mogelijke besparingen. In deze blog bespreken we wat een energiecalculator is, hoe je deze kunt gebruiken en welke voordelen het biedt!

Lees meer
VO blog vm cover

Blog

Vastgoedmarketing

Als vastgoedontwikkelaar is het belangrijk om jouw verkooptraject op de juiste manier in de markt te zetten. Een goede vastgoedmarketingstrategie kan ervoor zorgen dat je woningaanbod opvalt tussen het grote aanbod op de markt en sneller verkocht of verhuurd wordt. In deze blog bespreken we wat vastgoedmarketing inhoudt en welke strategieën je kunt gebruiken om jouw verkooptraject succesvol te promoten.

Lees meer