Werken bij

Wil jij samen met ons werken aan dé oplossing die de vastgoedwereld voorgoed verandert? Binnen ons dynamische team werk jij volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van programmeren, marketing en sales. Met ruimte voor eigen ontwikkeling, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en vooral veel werkplezier.

Vastgoed Online bestaat uit een dynamisch team van techneuten, marketeers en verkopers. Samen veranderen wij de vastgoedwereld. We zijn een softwareoplossing van het bedrijf Studio X. We trekken alles uit de kast om het verschil te maken. Jouw werkdagen zullen voorbijvliegen, want ons hechte team houdt van hard werken en veel gezelligheid.

VO sollicitatieprocedure website infografic 03
Demo aanvraag

Vacature

Accountmanager

Als accountmanager bij Vastgoed Online ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van het softwarepakket Vastgoed Online. Krijg jij een kick van het scoren van opdrachten? En dat in combinatie met veel vrijheid, afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder
Vacature developer

Vacature

Laravel developer

Denk jij oplossingsgericht? Heb jij de nodige ervaring in de programmeertaal Laravel of wil je dit verder ontwikkelen? Dan is dit dé baan voor jou. De ontwikkeling van Vastgoed Online gaat als een speer. Wij zetten alles op alles om Vastgoed Online te laten groeien tot het nieuwbouwplatform van Nederland. Daarvoor hebben we jou nodig! Met jouw kennis gaan we ons platform verder verbeteren en uitbouwen met nieuwe functionaliteiten.

Wij zoeken een praktisch ingestelde software developer die denkt in oplossingen. Ben jij degene die wij zoeken?

Solliciteer direct
STX vacature

Vacature

Open sollicitatie

Ben jij net zo enthousiast over de kansen van Vastgoed Online en ben jij op zoek naar een baan met uitdaging? Overtuig ons van jouw kunnen en stuur vandaag nog een open sollicitatie!

Solliciteer direct
STX vacature 2

Vacature

Stage en afstuderen

Wij zoeken stagiaires die ons team willen komen verwerken. Wil jij in een korte tijd veel leren, veel plezier maken en ook nog eens wat bijverdienen? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken stagiaires voor Marketing, Sales en Development.

Iets voor jou?

Solliciteer direct