Features

Vastgoed Online is dé totaaloplossing voor de verkoop van woningbouw. Van initiatief, voorverkoop tot daadwerkelijke verkoop. Onze functionaliteiten zijn ontwikkeld door goed te luisteren naar de wensen en behoeftes van ontwikkelaars, bouwers, marketingbureaus en makelaars. Zo hebben wij de meest geavanceerde en complete oplossing gebouwd voor het optimaliseren van verkooptrajecten voor de woningbouw.

Alles voor iedereen op één plek

Alles voor iedereen op één plek

Actueel inzicht in het verkooptraject

Actueel inzicht in het verkooptraject

Dynamic pricing

Dynamic pricing

Behoud de regie over jouw project

Bepaal de marketingtools die jij in wilt zetten!

Verleid je kopers en verkrijg informatie over de wensen van de koper. Onze marketingtools geven je de mogelijkheid om eenvoudig en betaalbaar jouw project onderscheidend te presenteren.

De belangrijkste features

Gemak, flexibiliteit en overzicht

De functies van Vastgoed Online bieden alles wat jij als professional nodig hebt. Met ruime kennis van de markt, hebben wij het ultieme platform gebouwd om jouw vastgoedproject naar een hoog niveau te tillen. Onze functionaliteiten focussen zich op de initiatief-, voorverkoop- en verkoopfase.

De beste koppelingen

Wij integreren en koppelen met bijna alles

Veilig en betrouwbaar koppelen, importeren en exporteren van gegevens met vrijwel alle softwarepakketten. Het kan met Vastgoed Online. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meepraten over de ontwikkeling

Word lid van onze klankbordgroep

Wil je invloed hebben op de ontwikkeling van Vastgoed Online? Ben jij kritisch, maar realistisch en heb jij gevoel voor wat de markt vraagt? Meld je dan aan om lid te worden van onze klankbordgroep. De klankbordgroep is een selectief gezelschap van zeer betrokken klanten van Vastgoed Online die het leuk vinden om een aantal keer per jaar met elkaar te sparren over verbeteringen en kansen.

Meld je aan!
Klankbordgroep

Deze partijen werken al met Vastgoed Online