Inschrijvingen CRM

Direct overzicht

Resultaatgericht uw inschrijvingen beoordelen

De koppeling van inschrijvingen van kopers in CRM biedt u direct overzicht in alle inschrijvingen. De inschrijvingen kunnen per projectfase worden beoordeeld. Door middel van de matchmaker, heeft u inzicht in de kwaliteit van de inschrijver. Zo kunt u de inschrijvingen op verschillende manieren filteren en op basis van de beste match tussen bouwnummer en inschrijver de woningen toewijzen.

Website CRM inschrijven
Visual crm inschrijvingen

Continu in verbinding

Eenvoudig communiceren met de inschrijver

In verbinding blijven met de inschrijver is belangrijk voor het verdere verkoopproces. De contact tijdlijn geeft uw recente communicatie met de inschrijver weer. U kunt als ontwikkelaar aanvullende informatie opvragen bij de inschrijver en daarmee het dossier aanvullen en beheersen.

Toewijzen koper aan kavel

Direct vastgelegd

Door een koper toe te wijzen aan een bouwnummer worden de tools direct voorzien van een update. Door de directe link tussen het CRM en de tools is er duidelijkheid of kavels nog beschikbaar, onder optie of verkocht zijn. De gegevens worden direct verwerkt op bijvoorbeeld de interactieve kavelkaart en op de projectpagina of andere tools van Vastgoed Online.

Visual VO 1

Voordelen

  • Directe koppeling binnen het CRM zorgt ervoor dat inschrijvingen gestructureerd worden verwerkt;
  • Kwalitatieve inschrijvingen in beeld;
  • Directe koppeling met de tools;
  • Matchmaker;
  • Koppeling met het kopersportaal zorgt voor een naadloze communicatie tijdens het volledige traject.

De toegevoegde waarde van Vastgoed Online.

Met onze websitebouwer zet jij binnen een paar uur jouw bedrijf- en projectpagina online. Compleet in eigen huisstijl en met een eigen logo. De pagina's worden automatisch gevuld met projectgevels, woningtypes en de actieve verkooptools. Alle inschrijvingen en paginabezoeken worden gemonitord en zijn eenvoudig in het dashboard te analyseren.

Jouw project wordt gekoppeld aan ons nieuwbouwplatform. Zo brengen we jouw project bij alle woningzoekenden op Vastgoed Online onder de aandacht en bieden we mogelijkheden voor extra promotie.

Wij geven advies in welke verkooptools jij het beste kunt inzetten voor jouw project. Wij weten de doelgroep en het aantal woningzoekenden en zetten dé verkooptools in die zorgen voor extra inschrijvingen.

Als uw inschrijvingen worden verzameld in het CRM. Per inschrijver kunt u eenvoudig notities en documenten toevoegen en het profiel verder aanvullen. Onze matchmaker geeft op basis van de volledigheid van het profiel en de opgegeven informatie per bouwnummer een voorkeur voor een koper.

Elke koper die zich inschrijft op Vastgoed Online krijgt een eigen omgeving waarop hij zijn NAW, voorkeuren, wensen, persoonlijke situatie en documenten kan achterlaten. Hoe completer een profiel, hoe groter de kans dat onze Matchmaker de koper selecteert voor jouw project. Een win-winsituatie voor jou als ontwikkelaar en voor de woningzoekende.

Alles wat je nodig hebt voor het verkopen van jouw woningbouwprojecten vind je binnen Vastgoed Online. Met onze jarenlange kennis en ervaring in de bouw en vastgoed, hebben wij Vastgoed Online ontwikkeld. Werk eenvoudig samen met jouw team van ontwikkelaars, verkoopmanagers, makelaars en marketeers. Beheer het aantal actuele projecten, bekijk je dagelijkse acties, manage het aantal inschrijvingen en communiceer met kopers. En dit allemaal vanuit één centraal systeem.

Zij ervaren al de voordelen van Vastgoed Online