Voordelen

Alle voordelen van het werken met onze software zijn er haast teveel om op te noemen. Onze software is ontwikkeld vanuit jarenlange kennis en ervaring in de bouw en vastgoed. En dat merk je! Want de marketing voor vastgoedprojecten is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Zorg voor focus

Jij maakt het verschil

Wij geloven erin dat niet elke innovatie een vooruitgang is. In sommige gevallen leidt het er zelfs toe dat je druk bent met het invoeren en onderhouden van software, in plaats van dat de software jou in het uitvoeren van je taken ondersteunt. Bij Vastgoed Online hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Vastgoed Online is dé software die jouw werk leuker en overzichtelijker maakt.

Ontdek alle features
Visual 2
20220303 273

Online samenwerken

Samen kom je verder

Online samenwerken met je team is een van de voordelen van Vastgoed Online. Als je vaak samen werkt met een team, dan kun je de samenstelling eenvoudig als template opslaan en je team bij een nieuw project in een keer uitnodigen. Daarnaast heb jij het beheer over de rollen en taken van jouw team. Stuur onderling berichten, ontvang notificaties wanneer een woning verkocht is, er een nieuwe inschrijving is bijgekomen, er een nieuwe taak aan jou is toegekend of wanneer er een bijeenkomst is gepland.

Hoe het werkt

Snel van start

Begin gratis!

Ervaar zelf hoe makkelijk Vastgoed Online voor jou werkt. Zet al jouw projecten online en breng direct jouw project onder de aandacht binnen het netwerk van Vastgoed Online. De functionaliteiten voor de basis projectpagina en CRM lite zijn direct en geheel gratis beschikbaar.

Direct aanvragen
Visual 2 1
20220303 349

Consulting

Advies en tips om snel van start te gaan

Een overstap vraagt om goede ondersteuning. Met onze consultants, gratis trainingen en overstaptools bieden wij alle ondersteuning die je nodig hebt. Ook na een overstap staan wij klaar om je te helpen het maximale uit onze software te halen. Krijg snel antwoord op al je vragen of volg een training.

Vraag naar de mogelijkheden

De totaaloplossing

Studio X is er voor al jouw maatwerk

Val echt op en onderscheid jouw project van alle anderen. Studio X zorgt voor niet van echt te onderscheiden visualisaties en animaties. Doordat wij Vastgoed Online ontwikkeld hebben, weten wij hoe we zo efficiënt mogelijk te werk moeten gaan om de door jou gewenste marketingtools te vullen.

Meer over Studio X
20220303 328

Alle voordelen op een rij

  • Directe koppeling met BIM;
  • Meer kwalitatieve leads in een overzichtelijk overzicht;
  • Geen extra kosten voor het ontwikkelen van een projectwebsite en analyse van de bezoekers;
  • Direct en overzichtelijk een actueel overzicht voor het gehele projectteam;
  • Houd controle over uw data;
  • Gemakkelijk en snel marketingtools inrichten;
  • Blijf in contact met kopers en stel ze op de hoogte van ontwikkelingen;
  • Integreer met de software die je al gebruikt;
  • Behoud de regie op het proces.

De toegevoegde waarde van Vastgoed Online.

Met onze websitebouwer zet jij binnen een paar uur jouw bedrijf- en projectpagina online. Compleet in eigen huisstijl en met een eigen logo. De pagina's worden automatisch gevuld met projectgevels, woningtypes en de actieve verkooptools. Alle inschrijvingen en paginabezoeken worden gemonitord en zijn eenvoudig in het dashboard te analyseren.

Jouw project wordt gekoppeld aan ons nieuwbouwplatform. Zo brengen we jouw project bij alle woningzoekenden op Vastgoed Online onder de aandacht en bieden we mogelijkheden voor extra promotie.

Wij geven advies in welke verkooptools jij het beste kunt inzetten voor jouw project. Wij kennen de doelgroep en hebben inzicht in het aantal woningzoekenden, waardoor wij dé verkooptools inzetten die zorgen voor extra inschrijvingen.

Al uw inschrijvingen worden verzameld in het CRM. Per inschrijver kunt u eenvoudig notities en documenten toevoegen en het profiel verder aanvullen. Onze matchmaker geeft op basis van de volledigheid van het profiel en de opgegeven informatie per bouwnummer een voorkeur voor een koper.

Elke koper die zich inschrijft op Vastgoed Online krijgt een eigen omgeving waarop hij zijn NAW, voorkeuren, wensen, persoonlijke situatie en documenten kan achterlaten. Hoe completer een profiel, hoe groter de kans dat onze Matchmaker de koper selecteert voor jouw project. Een win-winsituatie voor jou als ontwikkelaar en voor de woningzoekende.

Alles wat je nodig hebt voor het verkopen van jouw woningbouwprojecten vind je binnen Vastgoed Online. Met onze jarenlange kennis en ervaring in de bouw en vastgoed, hebben wij Vastgoed Online ontwikkeld. Werk eenvoudig samen met jouw team van ontwikkelaars, verkoopmanagers, makelaars en marketeers. Beheer het aantal actuele projecten, bekijk je dagelijkse acties, manage het aantal inschrijvingen en communiceer met kopers. En dit allemaal vanuit één centraal systeem.

Zij ervaren al de voordelen van Vastgoed Online