Werkwijze

Vastgoed Online is dé oplossing voor een efficiënter verkoopproces voor vastgoedontwikkelingen. Alle informatie, centraal op één plek. Zo heeft u en uw projectteam altijd een up-to-date overzicht van de status van het project.

Wij snappen dat elk project anders is en elke partij anders werkt. Daarom bieden wij onze dienst op maat aan. We sparren samen met jou over de juiste aanpak en zorgen dat jouw project, groot of klein, een succes wordt!

Ga volledig zelf aan de slag met Vastgoed Online, of schakel de hulp van onze experts is. Met onze ervaring en kennis van vastgoedprocessen, visualisaties en IT creëren we samen met jou de juiste beleving voor elk project.

Software die voor je werkt, in plaats van andersom.

Snel, eenvoudig én overzichtelijk jouw vastgoed aanbieden. Met Vastgoed Online zet je verkooptools in die ervoor zorgen dat jouw vastgoed in no time verkocht is. Je verzamelt eenvoudig gegevens van kopers. Van initiatief tot en met de daadwerkelijke koop van het huis. Gegevens zijn veilig en eenvoudig uit te wisselen met al jouw andere software.

Het verkopen van jouw vastgoed was nog nooit zo overzichtelijk en eenvoudig. Binnen een paar klikken maak jij je nieuwe project aan, voeg je interne en externe teamleden toe en zet je je verkooptools live. De verkooptools kun je zelf vullen, of wij nemen u alle zorg uit handen. De verkooptools zijn te integreren binnen elke website, maar je kunt natuurlijk ook de projectpagina van Vastgoed Online hiervoor gebruiken.

Wanneer jouw project live staat, heb je op elk gewenst moment inzicht in het aantal inschrijvingen en het gedrag van potentiële kopers op jouw website. Alle informatie vind je overzichtelijk terug op het dashboard. Samen met alle acties die jij en je team nog moeten doen voor dit project.

Bepaal zelf de verkooptools die jij inzet per fase en voorkom onnodige kosten door het laten ontwikkelen van marketingtools die niet direct van meerwaarde zijn. Ons dashboard geeft jou het inzicht dat je nodig hebt en zorgt ervoor dat jij grip en controle houdt.

Makkelijk, leuk en efficiënt.

Door onze achtergrond in bouwen en een passie voor ontwikkelen, begrijpen wij wat jij nodig hebt. We zien ook marketing, communicatie en het toekennen van kopers voor bouwnummers slimmer, sneller en beter kan. Daarom hebben wij Vastgoed Online ontwikkeld. Vastgoed Online ondersteunt in het verkopen van woningbouwprojecten.

Kavelkaart

Kavelkaart

Studio X & Vastgoed Online

De kracht van samenwerken. Alles op één plek.

Wij zijn onderdeel van Studio X; specialisten in visualisaties, animaties, projectwebsites, digitaal drukwerk en VR- & AR-toepassingen. Met Vastgoed Online hebben wij onze verkooptools gestandaardiseerd, maar binnen de studio zorgen wij ervoor dat elk project uniek is. Vastgoed Online luistert naar je behoeftes en houdt de marketing van uw project betaalbaar. Wij zijn de one-stop-shop als het gaat om marketing. Dat scheelt veel tijd, voorkomt miscommunicatie en zorgt voor korte doorlooptijden.

Int Impr 16 pers
Int Impr 12 pers
Int Impr 8 Pers

Voor elk wat wils.

Of je nu ontwikkelaar, bouwer, marketeer of makelaar bent, Vastgoed Online heeft functionaliteiten waar je enthousiast van wordt. Houd overzicht op je projecten, zet acties uit, organiseer events en zorg voor kwalitatieve leads. Werken in projectteams was nog nooit zo makkelijk. Wanneer je vaker in dezelfde teams werkt, kun je met een druk op de knop voor elk project hetzelfde team direct uitnodigen. Communicatie met (potentiële) kopers verloopt via Vastgoed Online. Dat betekent dat wanneer een project verkocht wordt, het hele projectteam dit kan zien. Zo ontstaan er nooit meer vervelende conversaties of excuses naar kopers dat hun droomwoning helaas al verkocht is.

Virtuele tour

Virtuele tour

Feature 1

Configurator

De voordelen

De voordelen van Vastgoed Online zijn er bijna te veel om op te noemen. En we zijn nog lang niet uitontwikkeld! De komende periode lanceren we nieuwe functionaliteiten, met het doel om het verkooptraject bij een woningbouwproject slimmer, sneller, beter en leuker te maken.

Zij ervaren al de kracht van Vastgoed Online.